Posters laten maken?

Posters

Posters zijn vaak te zien op drukke plekken of op specifieke locaties. Daarom moet een poster binnen een aantal seconden jouw boodschap communiceren. Het is een opvallende en effectieve manier van adverteren. Een opvallende vormgeving zorgt ervoor dat jouw poster de aandacht krijgt die hij verdient. Een poster mag prikkelen en vragen oproepen om aandacht te trekken. Ik help je graag bij het maken van posters!

Dit kan ik voor je maken:

Posters of affiches
Reclameborden
Abri posters

Naast posters ontwerp ik ook andere buitenreclame-uitingen zoals: billboards, reclameborden, spandoeken, steigerdoeken, reclamevlaggen, banners en nog veel meer.

Beeld

Goede (stock)beelden en typografie zijn vaak de sfeermakers en de eyecatchers van posters. Als je je boodschap of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van (stock)fotografie of illustraties. Of ik ga zelf aan de slag of ik zoek het perfecte stockbeeld voor de poster. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt!

Dit kan ik voor je maken:

Fotografie
Stockbeeld
Uniek en zwaar bewerkt beeld (Photoshop)
Informatieve illustraties
Infographics

Drukwerk en realisatie

Naast vormgeving kun je bij mij ook terecht voor drukwerk(begeleiding). Ik werk samen met diverse drukkerijen en leveranciers, waardoor jouw posters met elke oplage gedrukt kunnen worden. Ga je voor een scherpe prijs of juist topkwaliteit (consistent)? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil jij ook indruk maken?

error: © MK - Alle rechten voorbehouden