Skip to content

Betekenisvolle illustraties

Wil je jouw boek betekenisvoller maken? Je verhaal of boodschap kracht bijzetten? Of jouw communicatie-uitingen de juiste boodschap laten communiceren? Ik maak graag betekenisvolle illustraties en beelden. Gecombineerd met een krachtige lay-out. Als grafisch & illustratief vormgever kan ik beide! 

Illustraties en beelden

Goede beelden zijn vaak de sfeermakers en eyecatchers van je uitingen. Daarnaast kun je tekst en complexe materie duidelijker, toegankelijker en aantrekkelijker maken met behulp van illustraties.

Ik ben gespecialiseerd in het combineren van illustraties met grafische vormgeving. Ik maak illustraties, infographics, pictogrammen, iconen, interactieve animaties en ik zoek en bewerk (stock)fotografie. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt. Ik lees de tekst, doe inhoudelijk onderzoek en maak vervolgens illustraties die het verhaal verrijken of verduidelijken.

Over het algemeen maak ik semi-realistische digitale illustraties. Met mijn opvallende illustraties met persoonlijke tekenstijl maak je jouw boodschap of verhaal aantrekkelijker voor de doelgroep.

Dit kan ik voor je maken:

Boek-illustraties
Infographics
Gefotoshopte beelden
Animaties
Pictogrammen en iconen

Als illustratief vormgever kunt u mij inzetten voor al uw boeken, boekomslagen, kinderboeken, magazines, infographics, illustraties, educatieve illustraties en projecten. Daarnaast maak ik de doorvertaling naar alle benodigde communicatie-uitingen.

Kiskadee Days – Boek illustraties

Backspace Escaperoom – Posters

Geanimeerde illustraties

Meneer Kelderman GIF tv Glitch Broadcast
Meneer Kelderman bruine vloot Pampus

Infographics

Infographic coaching illustratie, Illustratie, Infographic, afbeelding, op maat, coaching, genderneutraal, gender, stappen, vormgeving, grafische vormgeving, opmaak, ontwerp

Techniek

Illustratieve vormgeving kun je gebruiken in drukwerk zoals boeken, flyers, advertenties en magazines. Ook bij online gebruik zijn er vele mogelijkheden. De digitale vector techniek laat toe om de illustraties voor elk denkbaar medium in te zetten. Realistische foto- of beeldbewerking kan op elk formaat.

Kennismaken?
Koffie is altijd een goed idee!

error: © MK - Alle rechten voorbehouden