Skip to content

Creatieve animaties

Wil je een animatie laten maken voor jouw onderneming, product of dienst? Hier help ik je graag bij! Animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

Animatie

Animatie is in het huidige digitale tijdperk een krachtig middel om een boodschap over te brengen. Creatieve animatie kan een bedrijf, product, dienst of onderwerp laten zien. Op een (uitleggende) manier die jouw doelgroep meteen begrijpt. Door het gebruik van beweging, illustraties, afbeeldingen, video en geluid kun je jouw verhaal of boodschap communiceren naar de buitenwereld. Animaties op maat of in een vaste stijl! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van animatie.

Dit kan ik voor je maken:

Animaties
Logo animaties
Uitleg of educatieve animaties
Gifjes of korte social media animaties
Unieke illustraties op maat

Relevante projecten

Een animatie is breed inzetbaar.
Mogelijke doelstellingen zijn:
Uitleggen van een product of dienst
Naamsbekendheid vergroten
Introductie van een product of dienst
Meer bezoekers op je website
Zichtbaarheid op social media vergroten
Promotie van een product, dienst of event
Versterken klantbinding en imago
En nog veel meer!

Maatwerk

Een animatie of gif-je maken is maatwerk. Er bestaat geen standaardoplossing of standaardprijs. Allereerst brief je mij over de opdracht. Ik denk graag met je mee over de verhaallijn waarin jouw unieke product, logo, dienst, event, bedrijf of boodschap centraal staat. Na het bespreken van een verhaallijn breng ik een offerte uit. Geef je akkoord met de offerte dan ga ik voor je aan de slag! Zo vertaal ik jouw boodschap naar effectieve animaties.

Gif-jes

error: © MK - Alle rechten voorbehouden